Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-05-04@10:14:35 GMT

گلچین مولودی ولادت پیامبراکرم(ص)

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۵۵۹۴۰

گلچین مولودی ولادت پیامبراکرم(ص)

به گزارش خبرگزاری بسیج، همزمان با هفدهم ربیع الاول سالروز ولادت باسعادت پیامبر اکرم (ص) و امام صادق (ع)، ذاکران اهل بیت (ع) هرکدام به مدیحه‌سرایی پرداختند. شما می‌توانید فایل‌های صوتی گلچین مولودی ولادت پیامبر اکرم (ص) در اینجا دریافت کنید.   گلچین مولودی ولادت پیامبر اکرم (ص) و امام صادق (ع)  حاج منصور ارضی 

از آن زمان که پای من بر کوی دلبر باز شد

در تجلی یا صنم مأثوره شد

روزی که از وجود دو عالم معاف بود

    گلچین مولودی ولادت پیامبر اکرم (ص) و امام صادق (ع)  با نوای مجید بنی فاطمه یا سید الانبیاء یا رسول الله خوی محمد شعارساز که خویی به بهار گفتم ثمرت مبارک یا رحمت للعالمین ز سر بیرون نخواهم کرد سودای محمد را روی سینه باز دلم بی قراره ای نبی خدا پیغمبر ز یک مشرق نمایان شد دو خورشید جهان آرا مشتری نگاه تو ناهیده ز سر بیرون خواهم کرد (مدیحه سرایی) ای نبی خدا پیغمبر هدیه آمنه داره نور از آسمونا می باره محمد عربی آبروی هر دو سراست امشب هوا خوبه حال گدا خوبه روزی که علی به صلب آدم دم شد داده چشمان تو بر کشتن من دست بهم در های آسمون رحمت وا شد مست یاریمو با نگاریم آسوده هزار بار گفتم ثمرت مبارک (شعر خوانی)       گلچین مولودی ولادت پیامبر اکرم (ص) و امام صادق (ع)  با نوای محمود کریمی یا محمد یا احمد یا حمید یا محمود سلام سید السادات امروز گشودند ز رحمت در دیگر خورشید مکه اومد ماه مدینه در روی تو می بینم مهر رخ سرمد را (سرود) با نگاهی می شکافد نیل را نیلوفری ای شور تو در دلها توسل می کنن ملائک عالمین (سرود) تو نازنین دو عالم فرشته یا بشری (تصنیف) ای نقش ترنج آسمونا (سرود) علی که خلق و کند جبر و اختیار یکی است (ذکر و نغمه) غم و غصه دوباره تحریم است (مدح) شمس رویت همیشه تابنده است (مدح) روح الله علی یاحیدر (سرود) قنبر که خود لیاقت قنبر شدن نداشت (سرود) ربنا صل علی احمد خیر المسلمینا (ابتهال عربی)     گلچین مولودی ولادت پیامبر اکرم (ص) و امام صادق (ع)  با نوای میثم مطیعی

 صلوات بر پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم)

لب نگار که باشد رطب حرام بود (مدح)

موسم برادری و عید رحمته، بهار وحدته (سرود)

    گلچین مولودی ولادت پیامبر اکرم (ص) و امام صادق (ع)  با نوای سعید حدادیان بارها گفته محمد که علی جان من است(مدح) زلالی آرزوهامون تجلی کرد(سرود) جام می نابم علی (ع)(سرود) علی مع الحق(سرود) مناجات و روضه     گلچین مولودی ولادت پیامبر اکرم (ص) و امام صادق (ع)  با نوای سید مهدی میرداماد به بهار گفتم ثمرت مبارک با نسیم کلمات عطر جنان می آید (مدح) پر می گیره دل من تا گنبد خضرا فضل و کمال را سند معتبر تویی ذکر خدا ذکر ملک ذکر تمام عالم شب شبه مبارک احیای انبیاست امشب سبز سبزه آسمون زمین به لرزه درآمد شکست کنگره ها(مدح) روی دستای زمین (سرود) هواتو کردم هواتو عشقه ما تشنه ایم و راهی دریا شدن خوشاست ضربان دلم یا رسول الله شده هفده ربیع ایشالا همچین شبی با نسیم کلمات عطر جنان می آید (مدح) به سر هوای علی ، به دل ولای علی (سرود) پر میگیره دل من تا گنبد خضرا (سرود) فروزان از دو مشرق در سحرگاهان دو ماه آمد (مدح) دل و دلبر حیدر ای جانم سر و سرور حیدر (سرود) یا محمد یا محمد یا محمد عیدت مبارک اشهد ان لا اله الی الله (سرود) تو آسمونا که می پیچه (سرود) همه می گن خدا تکه من یار ندارم دلدار ندارم     گلچین مولودی ولادت پیامبر اکرم (ص) و امام صادق (ع)  محمد حسین پویانفر  ای یار من یا مرتضی علی مدد (سرود) دو تا ساقی دو تا باده دو تا مینو دو تا ساغر (مدح) ذکر قلبم شد یا اباالزهرا (ص)(سرود) بلغ العلی بکماله (سرود) روز و شب گویم به آوای جلی (شعرخوانی و ذکر) جامی بده به یاد رخ مرتضی علی (ع)(سرود) نام احمد تو را برازنده است (مدح)   مولودی ولادت پیامبر اکرم (ص) و امام صادق (ع)  محمدرضا طاهری شمس رویت همیشه تابنده است امشب دو گل دمیده در مکه و مدینه باز امشب در میکده بازه مولودی ولادت پیامبر اکرم (ص) و امام صادق (ع) مهدی اکبری تو آمدی و زمین در هوای تو افتاد این صدای نم نم بارونه   مولودی ولادت پیامبر اکرم (ص) و امام صادق (ع)  حسن خلج کسی که دیگر خود خدا هم نیافریند مثال او را ای چراغ آسمان ها روشن از برق نگاهت    مولودی ولادت پیامبر اکرم (ص) و امام صادق (ع) جواد مقدم لب نگار که باشد رطب حرام بود زمین و آسمونا شد گلبارون ای دل شیدا اومده گل گلها .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۵۵۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام جعفر صادق (ع) بشریت را به سوی علم و دانش رهنمون ساخت

ایسنا/آذربایجان شرقی استاد دانشگاه و کارشناس مسائل مذهبی گفت: امام جعفر صادق‌(ع) با روش فکر روشن و دیده دقیق و تیزبین خویش سینه دانش‌ها را شکافت و بشریت را به سوی سرزمین علم و دانش رهنمون ساخت. 

حجت السلام والمسلمین محمد خلیلی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: عصر امام جعفر صادق‌(ع) یکی‌ از دشوارترین، پیچیده‌ترین، طوفانی‌ترین و بحرانی‌ترین دوران تاریخ‌ اسلام‌ بوده است.

وی افزود: پیچیدگی‌ها و دشواری‌های دوران امامت آن بزرگوار به حدّی بود که با کوچک‌ترین خطا ممکن بود بنیان‌های جامعه به تباهی کشیده و کار امامت و رهبری را در هم ریزد، مسلمانی را از رونق بیندازد و اسلام را با چالشی جدّی روبرو سازد.

وی ادامه داد: امام جعفر صادق‌(ع) در این شرایط با جهادی خستگی ناپذیر و مبارزه‌ای نفس‌گیر، آن دوران پیچیده و دشوار، شرایط طوفانی و بحرانی را به دوران طلایی و تمدن واقعی تبدیل کرد. 

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام‌نور استان آذربایجان شرقی اضافه کرد: جهاد خستگی ناپذیر و مبارزه نفس‌گیر آن بزرگوار در آن شرایط، چنان عظیم و بزرگ بود که در تاریخ اسلام جاودانه شد.

وی با اشاره به ابعاد شخصیتی امام صادق‌(ع) عنوان کرد: یکی از این ویژگی‌ها عبودیت ایشان است که در منابع روایی این چنین نقل شده است: «مَا تَقَرَّبَ إِلَیَّ عَبْدِی بِشَیْءٍ أَحَبَّ إِلَیَّ مِمَّا افْتَرَضْتُ عَلَیْهِ، هیچ بنده‌ای به من تقرّب پیدا نکرده است با چیزی که نزد من محبوب‌تر از انجام واجبات باشد.

وی با بیان اینکه امام صادق(ع) اسوه بردباری و بخشش نیز است، گفت: از دیگر ویژگی‌های امام صادق (ع) می‌توان به سخاوت و گشاده‌دستی ایشان اشاره کرد .

خلیلی افزود: در برخی منابع روایی نقل شده است: «امام صادق(ع) در مدینه باغ خرمایی احداث کرده بودند که خود با یاران به آن رسیدگی می‌کردند تا به ثمر برسد، این روش عترت رسول خدا (ص) بود که همواره به تولید و عمران و آبادگری توجه شایانی داشتند، هنگامی که باغ به ثمر می‌نشست وقت بهره‌برداری فرا می‌رسید، حضرت دستور می‌دادند از آخر باغ قسمتی از دیوار را سوراخ کنند تا دیگران و رهگذران بتوانند از میوه باغ بهره ببرند.

وی تشریح کرد: امام صادق(ع) پیام شفاف و الگوی حسنه برای همگان است تا اینکه در اوضاع بحران به جای انبار کردن مواد مصرفی به فکر دیگران باشیم و به نوعی قدمی در جهت التیام بخشیدن درد دیگران و برطرف کردن کمبودها برداریم و تنها به فکر خورد و خوراک خود و خانواده خویش نباشیم.

وی با اشاره به همزمانی حکومت‌ها در دوران حیات امام جعفر صادق‌(ع) اذعان کرد: در دوران امامت امام صادق‌(ع)، حوادث سیاسی مهمی رخ داد که از جمله آن‌ها جنبش علویان (قیام زید بن علی در سال ۱۲۲ و قیام محمد بن عبدالله بن حسن و برادرش ابراهیم در سالهای ۱۴۵ و ۱۴۶ هجری) و جنبش عباسیان بود که به دنبال آن حکومت اموی سقوط کرده و عباسیان روی کار آمدند.

این استاد دانشگاه ادامه داد: جدایی عباسیان و علویان نیز که زمینه‌های آن قبل از به حکومت رسیدن آل عباس آماده شده بود، از جمله حوادثی است که در زمان آن حضرت به وقوع پیوست.

وی با بیان اینکه بخش امامت زندگانی امام جعفر صادق‌(ع) را می‌توان به دو بخش تقسیم کرد، گفت: قسمت اول زندگی امام جعفرصادق‌(ع) از سال ۱۱۴ هجری تا ۱۴۰ هجری است که در این دوره امام از فرصت مناسبی که به وجود آمد، استفاده کرد و مکتب جعفری را به تکامل رساند. 

وی اضافه کرد: امام در این مدت، ۴۰۰۰ دانشمند تحویل جامعه داد و علوم و فنون بسیاری را که جامعه روز تشنه آن بود به جامعه اسلامی ارزانی کرد.

حجت الاسلام خلیلی با اشاره به قسمت دوم زندگی امام که شامل هشت سال آخر عمر ایشان است، اظهار کرد: در این دوره، امام بسیار تحت فشار و اختناق حکومت منصور عباسی قرار داشت و دائماً تحت نظر بود و مکتب جعفری عملاً تعطیل شد.

وی گفت: در میان ائمه اطهار(علیهم‌السلام) امام ششم را صادق می‌نامند چرا که نام او در نزد اهل آسمان صادق است.

وی با بیان اینکه امام صادق(ع) توجه و عظمت ویژه‌ای در میان تمام اقشار مذاهب داشتند، گفت: درباره عظمت امام صادق‌(ع) نه تنها توسط شیعیان به فراوانی سخن گفته شده است بلکه در این باره جمع کثیری از دانشوران و بزرگان اهل سنت و جماعت لب به سخن گشوده‌اند. 

وی ادامه داد: پیشوایان مذاهب اهل سنت، عالمان نامدار اسلامی و صاحب نظران زبردست درباره برجستگی‌های علمی، عملی، اخلاقی، کرامت و عظمت آن امام هدایت، امام جعفرصادق (ع) بسیار سخن گفته‌اند.

 خلیلی بیان کرد: ابو حنیفه پیشوای فرقه حنفی که از نظر زمانی معاصر با امام صادق‌(ع) بود، درباره عظمت امام صادق (ع) اظهارات و اعترافات خوبی دارد. 

وی مطرح کرد: همو درباره عظمت علمی امام صادق‌(ع) این چنین می‌گوید، لولا جعفربن محمد ما علم الناس مناسک حجهم، اگر جعفربن محمد نبود مردم احکام و مناسک حجشان را نمی‌دانستند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی اشاره‌ای به نقش اجتماعی امام جعفر صادق (ع) در تاریخ کرد و گفت: امام صادق(ع) در شرایطی قرار داشت که اختلافات، پراکندگی و کشمکش‌های سیاسی در میان بود همچنین مسائل اسلامی آنچنان گسترده شده بود که احتمال فروپاشی جامعه آن روز را به دنبال داشت.

وی تشریح کرد: بزرگان آن روزگار یکدیگر را قبول نداشته و شدیدترین حملات به همدیگر را روا می‌داشتند در چنین زمانه و شرایطی نقش امام صادق‌(ع) در پیشرفت علوم مختلف باعث شد تا برای امت اسلامی زمینه را آماده سازد و شکوفایی علم و تمدن اسلامی باعث افتخار مکتب حیات‌بخش اسلام شود که برای همین موفق شد در شرایط پیچیده آن عصر امت اسلامی را به رشد و کمال علمی برساند.

حجت الاسلام خلیلی مطرح کرد: در دانشگاه بی‌نظیر امام صادق (ع) افزون بر دانش‌های تفسیر علوم قرآن، حدیث فقه اصول و معارف دینی، علوم مختلف دیگری چون ریاضی، طب، فیزیک، شیمی، ستاره‌شناسی و قلکیات جانورشناسی و ده‌ها رشته دیگر که هریک سرفصل و منشا برای گسترش این علوم در میان بشر قرار گرفت تدریس می‌شد.

وی بیان کرد: گستردگی حوزه و دانشگاه امام صادق(ع) حقیقتی است که دوست و دشمن به آن معترف بوده و کسی جرات انکار آن را ندارد که تشکیل و راه‌اندازی هسته مرکزی چنین پایگاه مهم علمی در آن زمان از ضروریات جامعه اسلامی بود اما یکی از نیازهای مهم آن دوره تعیین ضوابط و چهارچوب عمل برای علما و معرفی الگوهای موفق عینی در کنار گسترش خود علوم و دانش‌ها بود.

وی با اشاره به کثرت تعداد شاگردان خاص امام صادق(ع)، گفت: محدثان، نام راویان موثق آن امام را گرد آورده‌اند که شمار آنان، با وجود اختلاف در آرا و گفتار به چهارهزار تن می‌رسد. 

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی اذعان کرد: تنها ابن عقده زیدی در کتاب رجال خود، چهار هزار راوی برای آن حضرت برشمرده و کتاب‌های آنان را یاد کرده است و تنها یکی از راویان آن حضرت به نام ابان بن تغلب، ۳۰ هزار حدیث از آن امام نقل کرده است.

وی با اشاره به اینکه بسیاری از پرورش‌یافتگان مکتب امام صادق (ع) خود از دانشمندان و بزرگان فقه‌های زمان خود بوده‌اند، ادامه داد: از جمله میتوان به زرارة بن اعین و دو برادرش بکر و حمران، جمیل بن صالح و جمیل بن دراج و محمد بن مسلم طائفی و برید بن معاویه و هشام بن حکم و هشام بن سالم و ابوبصیر و عبیدالله و محمد و عمران حلبی و عبدالله بن سنان و ابوالصباح کنانی و بسیاری دیگر از فضلا اشاره کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آذربایجان شرقی عزادار صادق آل محمد
  • آذربایجان شرقی عزادار صادق آل محمد(ع)
  • گلستانی‌ها در سوگ صادق آل محمد زیر باران عزادارای کردند
  • گرگان در سوگ صادق آل محمد
  • امام جعفر صادق (ع) بشریت را به سوی علم و دانش رهنمون ساخت
  • ۲۵ شوال؛ شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • از بقیع صدای گریه می‌آید
  • امام صادق(ع) چگونه جان امام بعد از خود را محافظت کردند؟
  • سفر به «کوی محبت» در شب شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • سوگواره شعر «صادقانه‌ها» در قم برگزار می‌شود