Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با شب میلاد امام علی (ع) اعتاب مقدسه عراق به دلیل محدودیت‌های کرونایی خلوت و غریب بودند اما در حرم حضرت رقیه (س) در سوریه جشن میلاد امیرالمؤمنین با حضور زوار برپا شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، همزمان با میلاد امام علی (ع) در حرم‌های مقدس عراق که هر ساله در این ایام مملو از جمعیت بود، غربتی حاکم بود؛ تا جایی که تعداد زائران حاضر در حرم‌ها به دلیل شیوع ویروس کرونا و اعمال محدودیت‌ها کاهش چشمگیری داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سامرا و‌ کاظمین وضعیت ممنوعیت تردد و محدودیت‌ها به دلیل شیوع کرونا، بر حضور زوار در حرم امامین عسکریین (ع) و امامین جوادین اثرگذار بود و تعداد کمی از زائران توفیق تشرف به حرم‌ها را داشتند و جای زوار ایرانی در اعتاب مقدسه عراق خالی بود.

حرم امیرالمؤمنین (ع) همزمان با میلاد حضرت علی (ع) تزئین و گل‌آرایی شد و شب گذشته با وجود اینکه ایام اعیاد رجبیه بود، زائران حرم علوی محدود و ایوان نجف نیز خلوت بود. ایوان نجف در این ایام گل‌آرایی و با پارچه‌های مزین به نام و القاب امام علی (ع) تزئین شده است.

 

در کربلا نیز همزمان با ولادت امام علی (ع)، حرم‌های مطهر امام حسین (ع) و حضرت عباس (ع) تزئین و گل‌آرایی شدند، اما در این حرم‌های مقدس نیز به دلیل محدودیت‌های کرونایی در عراق، در ساعاتی از شب حرم بسیار خلوت و خالی از زائر شد. با این وجود، هنگام اذان مغرب جمعی از عاشقان حسینی به حرم‌ها مشرف شدند اما به دلیل ممنوع بودن تجمع، جشنی نیز در حرم‌ها برگزار نشد.

 

در سوریه اما وضعیت به گونه‌ای دیگر بود و با وجود اینکه رسماً اعزام زائران به عتبات ممنوع است و هیچ اعزامی صورت نمی‌گیرد، هیأتی از زنجان به سوریه و حرم حضرت رقیه (س) مشرف شدند و شب میلاد امیرالمومنین (ع) را جشن گرفتند. در این مراسم مهدی رسولی، مداح کشورمان در مدح امیرالمومنین (ع) به اجرای برنامه پرداخت.

 

امسال با توجه به شیوع کرونا، همچنین محدودیت‌ها برای اعزام زوار به عتبات وجود دارد و با شرایط کنونی به نظر می‌رسد تا پایان سال جاری هیچ زائری به اعتاب مقدسه مشرف نخواهد شد.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فرهنگی امام علی حرم علوی محدودیت ها امام علی حرم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۱۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام صادق(ع) چگونه جان امام بعد از خود را محافظت کردند؟

به گزارش خبرنگار جماران، بیست و پنجم شوال سال 148 قمری مصادف است با سالروز شهادت امام صادق علیه السلام، رئیس مکتب شیعه. دوران 34 ساله امامت آن حضرت مصادف بود با پایان عصر امویان و آغاز عباسیان. هر چند که این تغییر سلسله به لحاظ فعالیت های علمی شرایط خوبی را برای امام صادق علیه السلام فراهم آورده بود تا جایی که ایشان شاگردان بسیاری را تربیت کردند اما به لحاظ سیاسی در شرایطی می زیستند که حتی نمی توانستند وصی و امام بعد از خود را معرفی کنند از این رو با سیاست مدبرانه خود به گونه ای وصیت کردند تا جان وصی حقیقی خود (امام کاظم علیه السلام) را از خطر گزند منصور دوانیقی حفظ کنند، در این رابطه نظر شما را به حدیث زیر جلب می کنیم:

 

ابو ایوب نحوی می گوید: منصور در نیمه های شب مرا طلبید، به نزدش رفتم، دیدم روی کرسی (صندلی) نشسته و شمعی در برابرش است و نامه ای در دست دارد وقتی که بر او سلام کردم، نامه را به طرف من انداخت و گریه می کرد به من گفت: این نامه محمد بن سلیمان (والی مدینه) است که در آن خبر داده جعفر بن محمد علیهما السلام وفات کرده آنگاه سه بار گفت: انا لله و انا الیه راجعون. در کجا مانند جعفر (امام جعفر صادق علیه السلام) یافت می شود؟ سپس به من گفت: بنویس:

من آغاز نامه را نوشتم، گفت: (برای محمد بن سلیمان) بنویس، اگر او (امام صادق) به شخص معینی وصیت کرده است، او را احضار کن و گردنش را بزن.

(نامه را نوشتم و به سوی مدینه فرستاده شد.)

پاسخ نامه آمد و در آن نوشته شده بود: جعفر بن محمد علیهما السلام به پنج نفر وصیت کرده است که عبارتند از:

منصور دوانیقی 2. محمد بن سلیمان (والی مدینه) 3. عبدالله (یکی از پسرانش) 4. حمیده (مادر امام کاظم) 5. موسی علیه السلام (1)

در حقیقت وصی امام صادق علیه السلام همان موسی بن جعفر علیهما السلام بود ولی آن حضرت با این سیاست خواست جان وصی خود را حفظ کند. با توجه به اینکه عدم صلاحیت آن چهار نفر دیگر از نظر شیعیان روشن بود.

مطابق بعضی از روایات، منصور دوانیقی پس از دریافت جواب نامه گفت: مالی الی قتل هولاء سبیل من راهی به کشتن همه این پنج نفر ندارم.(2)

 

1. اصول کافی؛ ج 1، ص 310

2. اعلام الوری، ص 290

برشی از کتاب نگاهی بر زندگی امام صادق علیه السلام، ص 140-141

 

 

دیگر خبرها

  • مداحی حاج مهدی رسولی در سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع) + ویدئو
  • امام جعفر صادق(ع) بر اتحاد و وحدت امت اسلامی توصیه می‌کردند
  • گیلان در سوگ سالروز شهادت صادق آل عبا (ع)
  • گیلان در سوگ شهادت امام جعفر صادق علیه السلام
  • ‌مداحی حاج مهدی رسولی در سالروز شهادت امام ‌صادق(ع) + فیلم
  • حقیقت بندگی خدا در بیان امام صادق(ع)
  • امام صادق(ع) مرجع امت اسلامی است
  • امام صادق(ع) چگونه جان امام بعد از خود را محافظت کردند؟
  • شیری دست استقلال و نکونام را خواند!
  • «با مردم»، نماهنگ جدید مهدی رسولی منتشر شد + دانلود