Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسائل دینی گفت که اگر برای رفع مظلومیت امیر‏المؤمنین علی(ع) عالمی مثل نسائی می‌آید و کتاب می‌نویسد و به مردم شام می‌‌گوید شما دارید ظلم می‌کنید، ما چه کرده‌ایم؟

به گزارش خبرگزاری برنا؛ حجت‌الاسلام سیدحسین حسینی قمی استاد حوزه علمیه قم و کارشناس مسائل دینی در بیانی با اشاره به اهمیت عید غدیر خم گفت: نسائی از علمای بزرگ اهل‌سنّت است، روزی به شام آمد و دید در اینجا حرف از معاویه زیاد است و از امیر‌المؤمنین علی علیه‌‌السلام سخنی نیست، گفت: ای مردم چطور از معاویه حرفی می‌زنید، از علی (علیه‌السلام) سخن نمی‌‌گویید؟!

وی افزود: کتابی داریم به عنوان «خصائص امیر‌المؤمنین علی بن ابی‌طالب(ع)» نوشتۀ نسائی است که تاکنون صدها مرتبه چاپ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در این کتاب ویژگی‌ها و فضائل مولا علی علیه‌السلام را جمع‌‌آوری کرده است. به‌قدری او را در شام کتک زدند که برخی می‌‌گویند او در اثر این فشارها و ضرب و شتم‌ها از دنیا رفت.

این کارشناس مسائل دینی خاطرنشان کرد: اگر برای رفع مظلومیت امیر‌المؤمنین علی علیه‌‌السلام عالمی مثل نسائی می‌آید و کتاب می‌نویسد و به مردم شام می‌‌گوید شما دارید ظلم می‌کنید، ما چه کرده‌ایم؟ به او گفتند تو که کتابی در مدح علی(ع) نوشتی، کتابی هم در مدح و منقبت معاویه بنویس تا تو را نزنیم. گفت باشد، می‌نویسم؛ یک حدیث فقط بلد هستم. به آنها گفت ناراحت نمی‌شوید همین یک حدیث را بنویسم؟ گفتند نه؛ حدیث چیست؟ گفت: از پیامبر(ص) است که روزی معاویه را صدا کرد اما نیامد، دو و سه مرتبه او را صدا زد اما او نیامد و گفتند او در حال خوردن است، حضرت فرمود: سیر نشوی از بس که می‌خوری. گفت این حدیث را بلد هستم می‌خواهید بنویسم.

حجت‌الاسلام حسینی قمی گفت: حالا ما برای امیر‌المؤمنین علیه‌‌السلام و عید سعید غدیر خم چه کرده‌ایم؟ یک سال از عید غدیر سال پیش گذشته است، خود را بسنجیم که چه کرده‌ایم؟ آیا غباری از مظلومیت امیر‌المؤمنین علیه‌‌السلام کنار زده‌ایم؟ سهم ما از عید غدیر چقدر است؟

وی اضافه کرد: امیر‌المؤمنین علیه‌‌السلام در بیانی فرمود: من در زمان پیامبر(ص) پارۀ تن ایشان بودم؛ مثل ستاره در آسمان می‌درخشیدم. مظلومیت، مرا به جایی رساند که مرا در خلافت شریک اولی و دومی و ... کردند، بعدها مرا با عمر بن عاص و معاویه مقایسه کردند! هر کسی به قدر و توان خود می‌تواند از مظلومیت مولا علی علیه‌السلام دفاع کند، نگوییم نمی‌توانیم بلکه می‌توانیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استاد حوزه علمیه اهل سنت عید غدیر غدیر خم امیر المومنین حسینی قمی امیر المؤمنین علی چه کرده ایم عید غدیر علی علیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۴۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام صادق(ع) چگونه جان امام بعد از خود را محافظت کردند؟

به گزارش خبرنگار جماران، بیست و پنجم شوال سال 148 قمری مصادف است با سالروز شهادت امام صادق علیه السلام، رئیس مکتب شیعه. دوران 34 ساله امامت آن حضرت مصادف بود با پایان عصر امویان و آغاز عباسیان. هر چند که این تغییر سلسله به لحاظ فعالیت های علمی شرایط خوبی را برای امام صادق علیه السلام فراهم آورده بود تا جایی که ایشان شاگردان بسیاری را تربیت کردند اما به لحاظ سیاسی در شرایطی می زیستند که حتی نمی توانستند وصی و امام بعد از خود را معرفی کنند از این رو با سیاست مدبرانه خود به گونه ای وصیت کردند تا جان وصی حقیقی خود (امام کاظم علیه السلام) را از خطر گزند منصور دوانیقی حفظ کنند، در این رابطه نظر شما را به حدیث زیر جلب می کنیم:

 

ابو ایوب نحوی می گوید: منصور در نیمه های شب مرا طلبید، به نزدش رفتم، دیدم روی کرسی (صندلی) نشسته و شمعی در برابرش است و نامه ای در دست دارد وقتی که بر او سلام کردم، نامه را به طرف من انداخت و گریه می کرد به من گفت: این نامه محمد بن سلیمان (والی مدینه) است که در آن خبر داده جعفر بن محمد علیهما السلام وفات کرده آنگاه سه بار گفت: انا لله و انا الیه راجعون. در کجا مانند جعفر (امام جعفر صادق علیه السلام) یافت می شود؟ سپس به من گفت: بنویس:

من آغاز نامه را نوشتم، گفت: (برای محمد بن سلیمان) بنویس، اگر او (امام صادق) به شخص معینی وصیت کرده است، او را احضار کن و گردنش را بزن.

(نامه را نوشتم و به سوی مدینه فرستاده شد.)

پاسخ نامه آمد و در آن نوشته شده بود: جعفر بن محمد علیهما السلام به پنج نفر وصیت کرده است که عبارتند از:

منصور دوانیقی 2. محمد بن سلیمان (والی مدینه) 3. عبدالله (یکی از پسرانش) 4. حمیده (مادر امام کاظم) 5. موسی علیه السلام (1)

در حقیقت وصی امام صادق علیه السلام همان موسی بن جعفر علیهما السلام بود ولی آن حضرت با این سیاست خواست جان وصی خود را حفظ کند. با توجه به اینکه عدم صلاحیت آن چهار نفر دیگر از نظر شیعیان روشن بود.

مطابق بعضی از روایات، منصور دوانیقی پس از دریافت جواب نامه گفت: مالی الی قتل هولاء سبیل من راهی به کشتن همه این پنج نفر ندارم.(2)

 

1. اصول کافی؛ ج 1، ص 310

2. اعلام الوری، ص 290

برشی از کتاب نگاهی بر زندگی امام صادق علیه السلام، ص 140-141

 

 

دیگر خبرها

  • آیین دمام‌ زنی به مناسبت شهادت امام صادق (ع) در بندرعباس
  • اقدامات بی بدیل امام صادق علیه السلام در حفظ و صیانت از روایات
  • امام جعفر صادق(ع) بر اتحاد و وحدت امت اسلامی توصیه می‌کردند
  • گیلان در سوگ سالروز شهادت صادق آل عبا (ع)
  • گیلان در سوگ شهادت امام جعفر صادق علیه السلام
  • حقیقت بندگی خدا در بیان امام صادق(ع)
  • امام صادق(ع) مرجع امت اسلامی است
  • امام صادق(ع) چگونه جان امام بعد از خود را محافظت کردند؟
  • عرضه «پرونده مختارنامه» در نمایشگاه کتاب تهران
  • «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند»