Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- روضه سوزناک نورالذاکرین زنده یاد باقر منصوری در مدح حضرت زهرا(س) تقدیم مخاطبان عزیز خبرگزاری تسنیم می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازاردبیل، روضه سوزناک نورالذاکرین زنده یاد باقر منصوری در مدح حضرت زهرا(س) تقدیم مخاطبان عزیز خبرگزاری تسنیم می‌شود.

محمد باقر منصوری متولد 27 شهریور 1362 در یک خانواده مذهبی در محله امام جعفر صادق اردبیل متولد شد، مداح و فارغ‌التحصیل لیسانس رشته فقه و حقوق اسلامی بود که فعالیت خود را از کودکی با مداحی شروع کرد و به شهرت زیادی در شمالغرب کشور رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پدرش یونس منصوری از بازاریان آرد و برنج فروش و مادرش فرزند مرحوم حاج میر اسماعیل فاضل مجتهدی روحانی و روضه‌خوان مشهور اردبیل است که از سال 1368 وقتی 6 ساله بود با حضور در روضه‌های زنانه در کنار مادرش با شنیدن صدای استاد تمدنی به مدیحه‌سرایی علاقه‌مند شد.

او مدتی بعد با اصرار به خانواده و خرید نوارهای مداحی شروع به تمرین و نت برداری کرد تا اینکه توسط دایی‌اش به هیئت برده شد و از آنجا با تشویق اساتید بزرگ وارد این عرصه شد و از دوران نوجوانی در محافل مختلف عزاداری و مناسبت‌های مذهبی آوازه و شهرت صدای او در اردبیل و شهرهای ترک زبان شمالغرب کشور پیچید و سپس با حضور در هیئت عباسی فعالیت خود را ادامه داد.

اواخر آبان 94 بود که محمد باقر منصوری در 32 سالگی بر اثر سکته مغزی در بیمارستان علوی اردبیل بستری شد او به مدت 5 روز در کما بود تا اینکه به هوش آمد و سرانجام تایید سلامتی‌اش بعد از گذراندن دوره‌های درمان توسط پروفسور سمیعی تایید شد و او دوباره فعالیت خود در مداحی را ادامه داد.

مداحی زیبای "همه طاقت دارند، من ندارم" از مسعود پیرایش + فیلممداحی جانسوز "حلالم کن" نظری به مناسبت ایام فاطمیه (س) + فیلممداحی زیبای "تسبیحات حضرت زهرا(س)" از مهدی رسولی + فیلم

مرحوم منصوری روز میلاد حضرت زهرا(س) در حسینیه امام خمینی(ره) در سال 96 نخستین بار توانست در محضر رهبر انقلاب مداحی کند.

سرانجام زنده‌یابد محمدباقر منصوری اردبیلی 10 مرداد 98 زمان گرفتن وضو برای تدراک مداحی شب شهادت امام جواد(ع) در هیئت علی ابن ابیطالب(ع) ارومیه به دلیل سکته قلبی دارفانی را وداع گفت و پیکر مرحوم محمد باقر منصوری ساعت 17 روز جمعه 11 مرداد از جلوی مصلی اردبیل تشییع و در آرامستان بهشت فاطمه به خاک سپرده شد.

 

 

انتهای پیام/132/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: باقر منصوری حضرت زهرا س

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۸۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روضه| آزار و اذیت‌هایی که بر امام صادق(ع) روا داشتند+صوت

امام صادق (علیه السلام) در سال ۱۴۸ قمری به دست عوامل منصور دوانقی مسموم شد و بر اثر آن، به شهادت رسید. درباره روز شهادت امام جعفرصادق علیه‌السلام ۲ روایت ذکر شده است: روایت نخست دلالت دارد که آن حضرت در ۲۵ شوال به شهادت رسید و روایت دوم می‌گوید آن حضرت در نیمه رجب سال ۱۴۸ قمری به شهادت رسید اما نظر مشهور و معروف علمای شیعه روایت نخست است.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین مسعود عالی -استاد حوزه علمیه- با اشاره به اذیت و آزارهایی که بر امام صادق(ع) روا داشتند، اظهار کرد: امام را خیلی اذیت کردند، سن‌ ایشان را تا ۷۱ سالگی نوشتند و کمترین نقل از سن ایشان ۶۵ سالگی است، به همین منظور به امام صادق(ع) شیخ الائمه می‌گفتند زیرا سن ایشان زیاد بود.

وی ادامه داد: امام صادق(ع) را چندین بار پشت مرکب دواندند. امام سن‌شان بالا بود اما آن نانجیب رعایت امام را نمی‌کرد. در همین شرایط حضرت چندین بار بر روی زمین نشست و گفت بزارید من‌ نفس بگیرم.

این استاد حوزه علمیه تصریح کرد: همانطور که در روضه‌ها شنیدید چندین مرتبه به خانه امام آتش پرتاب کردند که یکبار امام صادق(ع) وقتی به کمک همسایه‌ها آتش را خاموش می‌کرد یک‌ گوشه‌ای نشست و گریه کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین عالی ابراز کرد: همه به سراغ امام آمدند و گفتند آقا دیگر تمام شد و شکر خدا به کسی همه لطمه وارد نشد دیگر گریه نکنید. 

وی افزود: امام فرمودند «گریه من‌ برای این‌چیزا نیست، وقتی که خانه را آتش زدند، با وجود اینکه من و چند تا از همسایه‌ها که مردها بودند، حضور داشتیم بچه‌ها با دیدن این صحنه وحشت می‌کردند و به این طرف و آن طرف می‌رفتند، در حالی که من آرامشان‌ می‌کردم.»

این استاد حوزه علمیه یادآور شد: امام در ادامه سخن خود یادآور شد که دراین‌ لحظه یاد جدم ‌اباعبدالله(ع) افتادم‌ که‌ عصر عاشورا بچه‌هایش بودند اما هیچ‌ مردی نبود جز امام سجاد(ع) که ایشان داخل خیمه بود و کسی نبود که بچه‌ها را تسلی بدهد، گریه‌ام برای این بود که آن روز بچه‌ها چه کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مداحی حاج مهدی رسولی در سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع) + ویدئو
  • بیست و پنجم شوال، سالروز شهادت رئیس مذهب شیعه
  • گلستانی‌ها در سوگ صادق آل محمد زیر باران عزادارای کردند
  • ابری آسمان و گریه بی‌امان، مشهدالرضا در سوگ صادق آل محمد (ص)
  • از بقیع صدای گریه می‌آید
  • روضه| آزار و اذیت‌هایی که بر امام صادق(ع) روا داشتند+صوت
  • به یاد روحانی عالیقدر آیت الله سید محمد باقر شفتی
  • بیا در آغوشم؛ به یاد «حسین بختیاری» که بهار پر کشید
  • تکمیل بخش عمده بزرگترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت تا آخر شهریور
  • توزیع ۱۰۰ بسته معیشتی در سپیدان